Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Διαβάστε ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Γούδη στο Δ.Σ. Αλμωπίας

Διαβάστε λεπτομέρειες

Μετά το τραγικό χθεσινό συμβάν του θανάτου του Αντιδημάρχου Αλμωπίας κυρίου Γιώργου Γουδη, μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο παραμένει κενή, και η οποία βάση της νομοθεσίας θα πρέπει να καλυφθεί γι αυτό τον ένα μήνα που έχει μείνει.Η κυρία Μαρία Τραϊανού είναι η πρώτη επιλαχούσα, από την παράταξη η Αλμωπία της καρδιάς μας του Δημήτρη Μπινου, οπότε είναι και αυτή που καλύψει γι αυτόν τον ένα μήνα την θέση του Αμερικάνου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365