Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Προς Γαβαλιώτισσα οδεύει η συναυλία του Μαζωνάκη - Δεν είναι επίσημο και οριστικό ακόμα

Πρέπει να τονίζουμε, πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα

Ένα φως στο τούνελ αρχίζει σιγά σιγά να φαίνεται, για την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη που ήταν προγραμματισμένη για το γήπεδο της Αριδαίας το Σαββάτο 27/7.


Την λύση φαίνεται να δίνει το Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα, που αυτή την στιγμή που μιλάμε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να φιλοξενήσει την μεγάλη συναυλία.

Πρέπει να τονίζουμε, πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, υπάρχουν θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν, αλλά το επικρατέστερο σενάριο αυτή την στιγμή είναι να γίνει η συναυλία εκεί.

Πρέπει να πούμε πως οι διοργανωτές δήλωσαν άγνοια για μια αφίσα που κυκλοφόρησε το βράδυ της Τρίτης στα σόσιαλ, ότι μεταφέρετε η συναυλία στην Έδεσσα και μας τόνισαν πως υπάρχουν συζητήσεις, χωρίς κάτι οριστικό και απλά προσπαθούν όλοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Περιμένουμε φυσικά μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης επίσημες ανακοινώσεις και από την εταιρία παραγωγής, αλλά και από τον σύλλογο νέων Εξαπλατάνου, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής της εκδήλωσης στην Αριδαία.

6 σχόλια:

  1. σε άλλες πόλεις ο Δήμος διοργανώνει επαγγελματικά 2-3 καλές συναυλίες το καλοκαίρι και δεν αφήνει τέτοια πράγματα σε παιδάκια κι ερασιτέχνες.Σύλλογος νέων εξαπλατάνου ,σύλλογος αετοχωρίου σύλλογος θεοδωρακείου κοκ...Είναι δυνατόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναυλία του συλλόγου Νέων εξαπλατανου στην Έδεσσα?
    Ρε ειστε με τα καλα σας?
    Πεταξτε εκεινον που εχετε για δηθεν προεδρο στον συλλογο αρκετα ποια με την αυτοπροβολή του και με τις αποφασεις που παίρνει μονος του χωρις να ρωτησει κανέναν.
    Φτανει ποια με τις μαλακιες του καθενος.
    Ειναι λογικα πραγματα αυτα?
    Για αυτο φύγανε όλοι σχεδον απο μεσα και θα φυγουν και οι υπόλοιποι γιατι ο.πρόεδρος αποφασιζει και διατασει.
    Διώξτε τον οσο είναι νωρις.
    Ας παει να την κανει την συναυλια στην Θεσσαλονίκη τοτε στο μαγαζι που "τραγουδαει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί στην Έδεσσα ρε παιδιά κοντά είναι, ας γίνει η συναυλία κατά Θεσσαλονίκη μεριά... Καλά είναι φευγατοι ο Σύλλογος Νέων εξαπλατανου αφού έχουν γήπεδο και έχουν ξανά κάνει εκδηλώσεις έχουν φέρει και τον Καρρά, εκεί δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συναυλία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε πες εσυ ρε φιλε...
      Αν ειναι αμυαλος και παιδακι στο μυαλο ο δηθεν προεδρος αυτα γινονται..
      Φαίνεται Έδεσσα θα έχει Ποιο πολλά προσωπικά κερδη..

      Διαγραφή
  4. Φωνάζετε εναν μεγαλο καλλιτέχνη να ρθει χωρίς να χετε κανονισει τα μισα γεγονότα? Είστε ηλίθιοι? Έχετε 3 μερες ακομα μπορείτε να γυρίσετε ολη την Ελλάδα η ακομα καλύτερα στο εξωτερικό.. καθεστε και τρολαρετε τον άνθρωπο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν την δικαιολογία ότι είναι σε καλή κατάσταση λες και θα παίξουν ποδόσφαιρο αντί για συναυλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365