Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Γιώργος Τζάτσης: Με ενότητα και συνεχή αγώνα, θα φτάσουμε την Αλμωπια εκεί που της αξίζει

Διαβάστε την δήλωση του Προέδρου της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Μετά τις εκλογές και αφού επιστρέψαμε στην κανονικότητα θα ήθελα να συγχαρώ τους Νεοδημοκρατες της Αλμωπίας που φέραν στην πρώτη θέση τη Νέα Δημοκρατία έναντι όλων των Δήμων του Νομού μας, στα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.


Συγχαίρω τον κάθε κάτοικο της Αλμωπιας για την στήριξη του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που αν και δεν εκπροσωπηθηκε με υποψήφιο, με τον καθαρό και έντιμο αγώνα μας καταφέραμε όλοι μαζί, να μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα για την Αλμωπια.

Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργο μας Κυριακο Μητσοτάκη για την μεγάλη αυτή νίκη και για το μήνυμα που μετεδωσε με την επιλογή του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Με ενότητα και συνεχή αγώνα, θα φτάσουμε την Αλμωπια εκεί που της αξίζει.

Με εκτίμηση

Τζάτσης Γιώργος

Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ποιά σημαντικά έργα περιμένουμε απ τη νέα κυβέρνηση για την Αλμωπία? γι αυτά τα έργα δεν πρέπει να είναι όλη η συζήτηση? περιμένουμε πράξεις από μια κυβέρνηση που δεν είναι ούτε άπειρη ούτε χτεσινή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365