Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Διονύσης Σταμενίτης: «Να δοθεί παράταση της καταβολής των εισφορών προς τον ΕΛΓΑ και να γίνει συμψηφισμός τυχόν οφειλών».

Επιστολή κ. Σταμενίτη προς κ. Βορίδη

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη απέστειλε την Τρίτη 30-07-2019 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει την άμεση παρέμβαση του, ώστε να ληφθούν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αντίστοιχα μέτρα με αυτά του Υπουργείου Οικονομικών για τις περιοχές που επλήγησαν από την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων. 


Συγκεκριμένα, ο κος Σταμενίτης πρότεινε την παράταση της καταβολής των εισφορών προς τον ΕΛΓΑ και τον συμψηφισμό τυχόν οφειλών με το ποσό των αποζημιώσεων για τους παραγωγούς, των οποίων οι καλλιέργειες υπέστησαν ζημιές από τη θεομηνία, τις έντονες βροχοπτώσεις και το χαλάζι.

Σε συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται τις τελευταίες δύο μέρες για να κηρυχθεί ο Νομός Πέλλας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε να συμπεριληφθεί η Πέλλα στη ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών για την αναστολή της πληρωμής των βεβαιωμένων οφειλών προς τις ΔΟΥ, ο κος Σταμενίτης ζήτησε από τον Υπουργό την επέκταση του μέτρου με σκοπό την άμεση ανακούφιση των παραγωγών που είδαν τις παραγωγές τους να καταστρέφονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

1 σχόλιο:

  1. Να πει κάποιος στο Νιόνιο ότι κυβέρνηση είναι ο τύπος με το τσεκούρι, ο Βορίδης, και όχι ο συριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365