Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Στον Εδεσσαϊκό ο Αναστασιάδης - Ανανέωσε ο Πασσαλής και ο Μαυρόπουλος

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:


O ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ 

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Τάσου Αναστασιάδη.Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Σωτήρα έχει γεννηθεί στις 3 Ιουλίου  του 1997.Πρόκειται για έναν αθλητή μέσα από τα σπλάχνα του Συλλόγου καθώς ο Τάσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εδεσσαϊκό ενώ έχει αγωνιστεί και στην Βέροια,την Δόξα Εξαπλατάνου,τον Αλμωπό και τον Άρη Νησίου.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε: 
Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην ομάδα του Εδεσσαϊκου.Από εδώ ξεκίνησα άλλωστε.Μας περιμένει δύσκολη χρονιά,εύχομαι να έχουμε υγεία και είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας.

 Τάσο καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκό

ΑΝΑΝΕΩΣΕ  Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΣΑΛΗΣ

Με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Πασσαλής

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πασσαλή.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Δημήτρης τόνισε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια του Εδεσσαικου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύεται για ακόμη έναν χρόνο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της καινούργιας σεζόν και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο που αγαπάει και στηρίζει την ομάδα.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ  ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Μαυρόπουλος

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαυρόπουλο.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Δημήτρης τόνισε:
Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα για δεύτερη σερί χρόνια, ελπίζω ο Εδεσσαϊκός να φτάσει πιο ψηλά,από την πλευρά υπόσχομαι πως θα δωσω το 100% των δυνατοτήτων μου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365