Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής γλύτωσε την πόλη από ισχυρή έκρηξη

Ευτυχώς η φωτιά δεν προχώρησε

Από το πουθενά κυριολεκτικά πήγε να δημιουργηθεί πολύ σοβαρό θέμα στην Αριδαίας και να τιναχτεί η πόλη στον αέρα.


Συγκεκριμένα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, κάδος απορριμάτων μέσα στην πόλη πήρε φωτιά. Ο οποίος κάδος βρισκόταν ακριβώς δίπλα σε κολώνες της ΔΕΗ, αλλά και σε ένα φορτηγό το οποίο ήταν παρκαρισμένο ελάχιστα μέτρα από τον κάδο και το οποίο στην καρότσα του είχε πάνω από 10 φιάλες προπανίου.

Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν η πυροσβεστική υπηρεσία της Αριδαίας, με δύο οχήματα, δεν ενεργούσε γρήγορα και η φωτιά εξαπλωνόταν και έφτανε στο φορτηγό, αλλά και στις κολώνες της ΔΕΗ, κάνεις δεν θέλει να φανταστεί την κατάληξη.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κάτοικος της περιοχής, ο οποίος αντιλήφθηκε γρήγορα το μέγεθος του προβλήματος και κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική. 

Ευτυχώς η φωτιά δεν προχώρησε, σβήστηκε άμεσα και η μόνη ζημιά ήταν η καταστροφή του κάδου.

1 σχόλιο:

  1. Φορτηγό με φιάλες προπανιου... μάλλον στον γνωστό όμιλο επιχειρήσεων. Εκεί αναφέρεστε; Δεν είναι μόνο αυτό το σημείο που μπορεί να κάνει την Αριδαία Βαγδάτη. Είναι και οι χιλιάδες τόνοι λιπασμάτων που αποθηκευοντσι ανάμεσα δε πολυκατοικιες παρανομα
    (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365