Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Εκρηκτικό φινάλε του Φεστιβάλ Πόζαρ με την Πάολα

Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά

Η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Πόζαρ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Η μοναδική Πάολα κατάφερε να καταπλήξει τον κόσμο και να έχει θέσει τον πήχη σε πολύ ψηλό βαθμό. Δύσκολα να βρεθεί κάποιος που θα την ξεπεράσει. 


Από την στιγμή που βγήκε στο stage έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με ένα πρόγραμμα που δύσκολα το περιγράφει κανείς με λόγια, αφού η μοναδικότητα της φωνής της, η σκηνική της παρουσία και η αλληλεπίδραση με τον κόσμο άγγιζε την τελειότητα. Τολμώ να πω, ότι όποιος δεν ήρθε απλά έχασε! 



Η μεγάλη εμπειρία της όμορφης τραγουδίστριας βοήθησε, όταν υπήρξε μια τεχνική βλάβη λίγη ώρα από την έναρξη της παράστασής της. Με ψυχραιμία και την συνοδεία ενός τουμπερλεκιού άρχισε να χορεύει λικνίζοντας το κορμί της, έτσι όπως αυτή ξέρει πολύ καλά να κάνει, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.



Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε ότι η σκηνική της παρουσία κράτησε κοντά στις 4 συνεχόμενες ώρες, χωρίς διάλειμμα! Λογικό ήταν να υπήρχαν κάποια λαθάκια από την τραγουδίστρια, αλλά αυτό έχει πολύ μικρή σημασία.



Το πρόγραμμά της, περιείχε όλες τις επιτυχίες της καθώς και γνωστά τραγούδια άλλων Ελλήνων τραγουδιστών, κρατώντας το κέφι αναμμένο συνεχώς. Επίσης, οι μαντινάδες δεν έλειψαν από την χτεσινή βραδιά, οι οποίες  χάρισαν γέλιο στο κοινό. Ακόμα, τίμησε τον Πόντο χορεύοντας με τον κόσμο πάνω στη σκηνή.



Τέλος, προσφέρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, να πει μερικά τραγούδια που πρότεινε το κοινό.

Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να είναι κοντά μας και στο μέλλον, ώστε να την απολαύσουν τόσο αυτοί που ήταν χτες εκεί αλλά και όσοι δεν ήταν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365