Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Αγέλη σκύλων τρομοκρατεί τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αριδαία με τα αδέσποτα σκυλιά είναι μεγάλο και διαχρονικό.



Σήμερα το πρωί σε κεντρική οδό της πόλης, μια αγέλη σκύλων όπως θα δείτε στο βίντεο, τρομοκράτησε μια κυρία που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. 

Ευτυχώς τα σκυλιά δεν ήταν  επιθετικά αλλά, αλλά προκαλούσαν τρόμο στους διερχόμενους περαστικούς.

Οι αρμόδιοι πρέπει να λύσουν το θέμα, πριν γίνει κάποιο δυσάρεστο περιστατικό, γιατί κυκλοφορούν πολλά παιδάκια, αλλά και μητέρες με καρότσια σε όλη την πόλη και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν τα σκυλιά σε μια άλλη περίπτωση και γίνουν πιο επιθετικά.



8 σχόλια:

  1. Η φιλοζωική πρέπει να πάρει μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την φιλοζωική το να κυκλοφορουν αδέσποτα στις πόλεις είναι μια ωραία εικόνα!!! όπως το ακούτε! Τι συζήτηση να γίνει?

      Διαγραφή
  2. Κουραστήκαμε.Μ ένα καλό δικηγόρο όλοι σε αναφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν αρμόδιοι φίλε για να λύσουν το θέμα όπως λες. Οι άνθρωποι της φιλοζωικης είναι εθελοντές. Πριν από αρκετά χρόνια το θέμα το έλυνε ο Παντελής ο μπογιας. Τώρα δεν μπορείς να πεις ούτε :ουστ κοπρόσκυλο. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται οποίος τολμήσει να εκστομισει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως γίνεται το 90% του κόσμου να μην θέλει αδέσποτα να κυκλοφορούν και να επικρατεί η άποψη τηςμειοψηφίας? Ποιός Νομοθέτης...ποιές διαδικασίες επέβαλλαν κάτι τόσο άδικο? όποιος είναι φιλόζωος ας διαμαρτυρηθεί στα σφαγεία αν έχει κότσια.Εκει δεν έχουμε σφαγές ζώων? καμία αντίδραση.
    Η απαίτηση του κόσμου είναι να αποκαλυφτουν ποιοί διαιωνίζουν αυτή την άρρωστη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αδεσποτα υπαρχουν γιατι καποιοι εδιωξαν τα σκυλια τους απο τα σπιτια τους...οποτε ο μονος υπαιτιος ειναι ο ανθρωπος...Απευθυνθειτε στον δημο και βοηθηστε την φιλοζωηκη της Αριδαιας που κανει εξερετικη δουλεια και μην γκρινιαζετε μονο αλλωσυε ειναι νωπες ακομα οι μνημες απο το περιστατικο στα ΚΤΕΛ Αριδαιας ολη η Ελλαδα διαβασε την ηδηση και εφριξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει σε καταλαβαμε ,τραβα στα σκυλια σου τωρα.

      Διαγραφή
  6. Δεν υπάρχει άλλη πολιτισμένη χώρα με αδέσποτα. Το ότι τα παρατάνε δεν είναι επιχείρημα. Τα μαζεύεις, τα στειρώσεις, τα κυνοκομεις σε κλειστούς χώρους ως το τέλος της ζωής τους και σε δέκα χρόνια δεν υπάρχει ούτε ένα. Κάθε σκυλί στη χώρα τσιπαρισμενο με χαρτιά, βιβλιάρια υγείας, άδεια ιδιοκτησίας ακόμα και (ειδικά) τα τσοπανόσκυλα και τα κυνηγόσκυλα. Δρακόντεια πρόστιμα για τους παραβάτες, τηλέφωνο καταγγελιών για τους πολίτες. Νόμοι και εφαρμογή τους, απλούστατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365