Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Έκτακτη ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

Έκτακτη ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 30.7.2019, λόγω σοβαρού προβλήματος που παρουσίασε ο γενικός διακόπτης δεν μπορεί να λειτουργήσει η γεννήτρια διότι δεν τροφοδοτείται με ρεύμα. Η αποκατάσταση αυτού του προβλήματος αφορά την ΔΕΗ και για τον λόγο αυτό, το συνεργείο της υπηρεσίας μας επικοινώνησε άμεσα μόλις αντιλήφθηκε το πρόβλημα με το συνεργείο της ευθύνουσας.
Η ΔΕΗ θα είναι στο σημείο για την επιδιόρθωση του γενικού διακόπτη στις 4 μμ. Από την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η επιδιόρθωση του γενικού διακόπτη , χρειάζεται περίπου μια ώρα για να γίνει η σύνδεση της γεννήτριας και να λειτουργήσει, οπότε η πτώση της πίεσης το νερού ή η διακοπή αυτού θα αποκατασταθεί στις 5 μμ περίπου.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.-Α 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365