Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Πήραν και Καραμπά τα Γιαννιτσά

Ανακοίνωση

Ακόμα μια μεταγραφή , για την ομάδα των Γιαννιτσών (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) που κατάφερε να αποκτήσει ένα αξιόλογο αμυντικό, τον 24 χρόνο Γιάννη Καραμπά , που αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου την προηγούμενη σεζόν.



Ο Ποδοσφαιριστής έχει πολλές συμμετοχές στην Γ’ εθνική κατηγορία γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καραμπάς είναι 24 ετών (11/09/1995), ακραίος αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Παλαιοχώρι προηγήθηκε ο  Κιλκισιακός, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και των ΑΠΕ Λαγκαδά, Αγροτικού Αστέρα ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Α.Σ. (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)  Γιαννιτσά θα προβεί τις επόμενες μέρες και στην ανακοίνωση και άλλων παικτών που έχει ήδη συμφωνήσει μαζί τους, σκοπός της ομάδας είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα εμπνέει τους φιλάθλους της Πόλης και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365