Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Επικίνδυνη ανευθυνότητα των αρμόδιων υπηρεσιών στον τομέα των σκουπιδιών (ΦΩΤΟ)

Προφανώς και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ή έχει πάει διακοπές, ή ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν 

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν πριν από λίγη ώρα περάσαμε από το σημείο της χθεσινής φωτιάς σε κάδο απορριμάτων, που παραλίγο να τινάξει την πόλη της Αριδαίας στον αέρα και είδαμε πως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την απομάκρυνση του κάδου από το σημείο.



Προφανώς και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ή έχει πάει διακοπές, ή ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν έχει επαφή με την καθημερινότητα της πόλης.

Η μόνη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό, είναι η λέξη ανευθυνότητα από πλευράς υπευθύνων, γιατί από τις πρώτες πρωινές ώρες έπρεπε να απομακρύνουν τον συγκεκριμένο κάδο από το σημείο, αλλά και να προβούν σε ενέργειες σε όλο τον Δήμο Αλμωπίας από την πόλη της Αριδαίας, μέχρι το πιο μικρό χωριό, για να ελέγξουν ποιοι κάδοι βρίσκονται κοντά σε κολώνες τις ΔΕΗ ή σε οτιδήποτε άλλο υλικό το οποίο μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Νωρίς το πρωί, μάλιστα ένα απορριμματοφόρο του Δήμου, έκανε ενέργειες για την αποκομιδή των σκουπιδιών από κάδους της πόλης, αλλά προφανώς δεν πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο όπως βλέπετε. 

Φυσικά και όπως τονίσαμε και σε ανάρτηση μας νωρίς το πρωί, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τα σκουπίδια στην πόλη, με την δημόσια υγεία να βρίσκεται σε κίνδυνο και τους υπευθύνους όπως βλέπετε και στις φωτό μας, να έχουν μια επικίνδυνη ανευθυνότητα.



8 σχόλια:

  1. Ενω ντροπη μας οχι; ειμαστε πολιτες εμεις; πετάμε σε καδους χορτα και καμμενα κάποιες φορες και μαε φταιει ο δημος; πρωτα ας γινουμε εμεις ανθρωποι. Οταν συναντησα πολιτη να πεταει χορτα σε κάδο κ μετα να βαζει φωτια μου απάντησε οτι δεν ειναι ο πλαστικος και δεν παθαίνει τιποτα. Σαν δε ντρεπομαστε λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστο αυτο που λες, αλλά τον καμένο κάδο αλλά και τα σπουπιδια οφείλει να τα μαζεψει ο δημος

      Διαγραφή
    2. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω πάρει τηλέφωνο στο εργοτάξιο να έρθουν να μαζέψουν τα χόρτα και κλαδιά από το παράδρομο που κόπηκαν γιατί δεν διαθέτω αγροτικό αυτοκίνητο να πάω να τα πετάξω και ζήτησα αν μπορούν να στείλουν ένα αγροτικό του δήμου. Η απάντηση ήταν πετάξτε τα στον κάδο θα περάσει το απορριματοφορο να τα πάρει ή βάλτε τα φωτιά και καψτε τα. Γι αυτό μην κρίνετε τους πολίτες όταν η δημοτική αρχή σου λέει να τα πας στον κάδο.

      Διαγραφή
  2. Κάτι συμβαίνει στο εργοτάξιο του Δήμου...αληθεύει ότι το προσωπικό εκεί ,κάνει ότι θέλει όταν θέλει κι άμα θέλει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ακουω θεε μου!τελικα ολοι οι "ρεπορτερ" και 《δημοσιογραφοι》 ειστε για το αναθεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί βρε έξυπνε τι περίεργο λένε. Κάνε μια βόλτα στην πόλη να δεις πως είναι

      Διαγραφή
  4. Η ανευθηνοτητα των πολιτων περισευει η νοοτροπια μας και οι επιλογες θα τα λυσεις ο νεος Δημαρχος υπομονη 1 μηνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365