Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Προς ακύρωση η συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αριδαία;

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα

Σήμερα στον Δήμο Αλμωπίας υπήρχε Δημοτικό Συμβούλιο και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας, στον Σύλλογο Νέων Εξαπλατάνου για την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αριδαία, που είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σάββατο.


Στην συζήτηση του θέματος πρώτα πήραν το λόγο οι εκπρόσωποι στου Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου και συγκεκριμένα ο ταμίας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του συλλόγου, ότι απο μόνος τους κίνησε τις διαδικασίες για την συναυλία και επειδή είχε ως πρόεδρος τις σφραγίδες και τα απαραίτητα έγραφα προχώρησε έως τώρα τις διαδικασίες που χρειάζονται με το ΑΦΜ του συλλόγου, χωρίς να είναι εξουσιοδοτημένος από τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία και είναι αρνητικά για την συναυλία όπως είπε ο ταμίας του συλλόγου. Βέβαια είναι μια απόφαση αυτή που τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, που δεν συμφωνούν, την ανακοίνωσαν προφορικά χωρίς επίσημο χαρτί από πλευράς τους, κάτι το οποίο ζητήθηκε να πράξουν από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος του Αλμωπού, ο οποίος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο. Και ανέφερε πως ο Αλμωπός κάνει συντήρηση του χορτοτάπητα του γηπέδου τους καλοκαιρινούς μήνες. Ανέφερε πως πριν ένα μήνα ήρθε μόνος του στα γραφεία του Αλμωπού ο πρόεδρος του συλλόγου νέων Εξαπλατάνου και ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας την παραχώρηση του γηπέδου για την συναυλία. Τον οποίο ο Αλμωπός με τις όποιες επιφυλάξεις για τον χορτοτάπητα, παρέπεμψε στον Δήμο, του οποίου ουσιαστικά είναι το γήπεδο.
Επίσης τόνισε πως θα γινόντουσαν από τους διοργανωτές της συναυλίας κάποιες σημαντικές ενέργειες να την προστασία του χορτοτάπητα.
Ο άνθρωπος του Αλμωπού συνεχίζοντας είπε πως στην περασμένη Πέμπτη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου μαζί με ανθρώπους της εταιρίας παραγωγής, συναντήθηκαν με ανθρώπους του Αλμωπού και έναν έναν κομμάτι της αρχικής συμφωνίας όπως τόνισε το αθέτησαν. Μετά από αυτό και μη τήρηση των αρχικών διαβεβαιώσεων ο Αλμωπός ήταν παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο και εισηγήθηκε αρνητικά για την μη παραχώρηση του γηπέδου για την συναυλία.

Μετά από όλα αυτά, αποφασίστηκε ομόφωνα απο το Δημοτίκο Συμβούλιο η μη παραχώρηση του γηπέδου για την συναυλία.

Τι γίνεται από δω και πέρα, ή οι διοργανωτές βρίσκουν κάποιον άλλο χώρο μέχρι το Σάββατο στην περιοχή, κάτι το οποίο είναι κατά την άποψη μας πολύ δύσκολο, ή η συναυλία ακυρώνεται.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε, πως το ενδιαφέρον του κόσμου για την συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλο και αναμενόταν να γίνει πανικός.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε από το Aridaia365.gr, μάλιστα αύριο το πρωί θα προσπαθήσουμε να έχουμε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου για να μας πει την άποψη του για όλα τα παραπάνω.

2 σχόλια:

  1. αστεία πράγματα από χωριάτικες συμπεριφορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν το κανιυν στο γηπγήπ Εξαπλατάνου???
    Ο Καρράς η Πίτσα Παπαδοπούλου πως οηγαν εκεί και ήταν και τέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365