Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Παρουσίασε την Μαρία Τραϊανού ο Δημήτρης Μπίνος στην Ίδα - Σε διαφορετικά τραπέζια με τον Χρήστο Μπάτση και σε ψυχρό κλίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της κυρίας Τραϊανού από τον κύριο Μπίνο

Στα 13α Δραγούμεια στην Ίδα βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλωμπίας κύριος Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος συνοδευόταν από τη νέα Δημοτική Σύμβουλο και νέα Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου κυρία Μαρία Τραϊανού, η οποία μετά τον θάνατο του κυρίου Γούδη, πήρε την θέση του και στο Δ.Σ. αλλά και στην Αντιδημαρχία Εξαπλατάνου.



Με την ευκαιρία λοιπόν της Εκδήλωσης της Ίδας που είναι ένα χωριό της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, ο κύριος Μπίνος όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, παρουσίασε τη νέα Αντιδήμαρχο κυρία Τραϊανού, η οποία με την σειρά της έκανε μια σύντομη δήλωση.

Επίσης κάτι που μας έκανε εντύπωση από χθες, είναι πως συνήθως σε τέτοιες εκδηλώσεις για τους επισήμους υπάρχει ένα τραπέζι που κάθονται όλοι μαζί. Χθες λοιπόν, ο νυν Δήμαρχος κύριος Μπίνος και ο επόμενος κύριος Μπάτσης, επέλεξαν να καθίσουν σε διαφορετικά τραπέζια(πρώτος στον χώρο βρέθηκε ο κύριος Μπάτσης), επιβεβαιώνοντας την μεγάλη ψυχρότητα που υπάρχει ανάμεσα τους, ειδικά μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Μπίνου κατά του Χρήστου Μπάτση στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην Πέλλα Τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της κυρίας Τραϊανού από τον κύριο Μπίνο, ενώ πρέπει να τονίσουμε πως σε λίγη ώρα θα ανεβεί ανάρτηση στο site μας με πλούσιο φωτορεπορτάζ από την χθεσινή εκδήλωση.


2 σχόλια:

  1. Α ρε μπινο μπαγλαμά... Ύπουλος, ψεύτης, και μεγάλος ατομιστης... Ακόμα δεν έχεις χονεψει την ήττα σου από τον Χρήστο και ακόμη κ τώρα τον κατηγορείς... Εσυ6δεν ήσουν ρε που μιλούσες για συνεργασία με όλους ε!? Τι να σου πω ρε... Ήσουν κ θα είσαι πολύ μικροψυχος... Για να μη πω κάτι άλλο... Δε ντρέπεσαι καθόλου... Αυτό είναι το επίπεδο σου θεολογε? Ουυυυ ψεύτη, υποκριτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπινός νομίζει ότι είναι δήμαρχος ακόμα και πηγαίνει παντού τέτοιοι χαρακτήρες που χώνονται παντού και έχουν τόση ζήλεια μέσα τους είναι για πολλά χαστούκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365