Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ο Νίκος Γεωργάκης στον ΦΟ Αριδαίας

Νίκο, καλωσόρισες στην οικογένεια του Φ.Ο.Α

Ο Φ.Ο. Αριδαίας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου σέντερ Νίκου Γεωργάκη. 
Ο Νίκος Γεωργάκης έχει ύψος 2.04μ. και ξεκίνησε την καριέρα του στις εθνικές κατηγορίες από την ομάδα του Μαντουλίδη στη Γ’ Εθνική.
Έπειτα συνέχισε σε ομάδες Β’ Εθνικής, όπως τη ΜΕΝΤ, το Πευκοχώρι και το Στρατώνι. Το 2016 μεταγράφηκε στη ΧΑΝΘ και ως βασικός σέντερ την περσινή σεζόν κατέλαβε την 5η θέση στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Τόσο η αγωνιστική αξία, όσο και οι άριστες συστάσεις που συνόδευαν τον Νίκο Γεωργάκη για το ήθος του, το οποίο διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, μας οδήγησαν με σιγουριά στην απόκτησή του.

Νίκο, καλωσόρισες στην οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας, σου ευχόμαστε υγεία και μια καλή μπασκετική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365