Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Τέλος ο Δημήτρης Λαφαζανίδης από τον Εδεσσαικό

Δείτε την συγκινητική ανακοίνωση του Εδεσσαικού

Παρελθόν από τον Εδεσσαικό είναι εδώ και λίγη ώρα η σημαία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, ο Δημήτρης Λαφαζανίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες, ενώ η τελική του επιλογή ίσως προκαλέσει έκπληξη.



Δείτε την συγκινητική ανακοίνωση του Εδεσσαικού:

Ήταν κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή, αλλά κανείς φίλος του Εδεσσαικού δεν μπορούσε να το δεχθεί. Ο Δημήτρης Λαφαζανίδης, άλλωστε αποτέλεσε ένα ποδοσφαιρικό σύμβολο στη σύγχρονη εποχή της ομάδας μας.Παρά την πρόθεση της διοίκησης για ανανεώση του συμβολαίου,επαγγελματικοί λόγοι ανάγκασαν την αποχώρηση του.Η διοίκηση των Πρασίνων ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την άριστη συνεργασία και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο Σύλλογο όλα τα προηγούμενα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσει να πράξει.
"Λάφα" σε ευχαριστούμε για όλες τις αξέχαστες στιγμές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365