Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Τάσος Ταουσιάνης

Ανακοίνωση

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών βρίσκεται στην ευχάριστη  θέση να ανακοινώσει την  έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Ταουσιάνη. 



Ο Αναστάσιος Ταουσιάνης γεννήθηκε το 1995 κατάγεται από τον Δήμο μας (Εσώβαλτα) και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έφτασε να αγωνίζεται έως την Κ20., έγινε διεθνης με την Εθνική Κ17, έχει πολλές συμμετοχές στην Γ' εθνική , ενω έχει φορέσει την φανέλα  του  Απόλλωνα Αρναίας στο ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αλμωπού Αριδαίας,  Νίκη Βόλου , τα τελευταία 2 χρόνια έπαιξε στην Έδεσσα.Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η συγκεκριμένη είναι η 8η ηχηρή μεταγραφή για τον σύλλογο μας ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν άλλες 3, μια πολύ δυνατή και και άλλες 2 νεαρών πολύ ταλαντούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365