Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Διονύσης Σταμενίτης: «Ο Νομός Πέλλας μπορεί και πρέπει να πιάσει πρώτη θέση!» (ΦΩΤΟ)

Ομιλία

Πραγματοποίησε χθες το βράδυ την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία Διονύσης Σταμενίτης. 



Μέσα σε πλήθος κόσμου από όλο τον Νομό που έφτασαν για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του κυρίου Σταμενίτη, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα νίκης και αλλαγής για την Ελλάδα και για την Πέλλα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. 



Παρουσίασε τις θέσεις του για την ανάπτυξη του Νομού Πέλλας τονίζοντας με έμφαση ότι ο Νομός Πέλλας δεν μπορεί να χάνει άλλο χρόνο και δεν αντέχει να σπαταλάει άλλες ευκαιρίες.



Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην γεωργία και την κτηνοτροφία, το οδικό δίκτυο και τον τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της περιοχής, τονίζοντας ότι ο σωστός σχεδιασμός και η πολλή δουλεία σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, μπορούν να οδηγήσουν τον Νομό Πέλλας στην πρώτη θέση.



Αναφέρθηκε στην ανάγκη οι πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και να στηρίξουν την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, για να δώσουν ισχυρή εντολή για ισχυρή ανάπτυξη σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα.



Ζήτησε τέλος, από τους συμπολίτες του να είναι δίπλα του και να του δώσουν τη δύναμη να αγωνιστεί για τον τόπο του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365