Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Π.Ε. Πέλλας: Προετοιμασία βουλευτικών εκλογών

Ενημέρωση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά για την πορεία των διαδικασιών

«Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου συζήτησα με τους υπαλλήλους μας και ενημερώθηκα για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας. Διαπίστωσα μεγάλη ετοιμότητα γεγονός που αποδεικνύει ότι τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας διακρίνονται για την τήρηση των καθηκόντων, τη θετική διάθεση συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα. Τους ευχαριστώ», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά. Η κα. Αντιπεριφερειάρχης είχε συνομιλία με τους υπαλλήλους της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων και του Τμήματος Διαφάνειας & Υποστήριξης Συστημάτων για την πορεία προετοιμασίας της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή. Η Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης και υπεύθυνη για όλη την εκλογική διαδικασία κα. Κυριακή Κυριακοπούλου ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες, επισήμανε ότι υπάρχει η γνώση και η πείρα της υπηρεσίας λόγω και των τετραπλών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τον Μάϊο, ενώ, τόνισε ότι ο όγκος δουλειάς όπως και τα εκλογικά τμήματα είναι αυτή τη φορά λιγότερα. Επίσης, τονίστηκε η καλή συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, τα Πρωτοδικεία και τους τέσσερις (4) Δήμους της Π.Ε. Πέλλας που είναι οι εμπλεκόμενοι φορείς της εκλογικής διαδικασίας. «Είμαι βέβαιη ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κορυφαίας αυτής δημοκρατικής διαδικασίας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να κυλήσουν όλα ομαλά. Είμαστε έτοιμοι ως Διοίκηση να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην πορεία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους» κατέληξε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365