Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Μεταγραφή πρώτου μεγέθους για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας με Αρδάλη

Ανακοίνωση

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι σε θέση να ανακοινώσει σήμερα ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, μια μεταγραφή που είναι βέβαιο ότι θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην φετινή του προσπάθεια για την επίτευξη όλων των στόχων.



Πρόκειται για τον έμπειρο και ιδιαίτερα ικανό μεσοεπιθετικό από το "Πάϊκο" Γουμένισσας, το 29χρονο Δημήτρη Αρδάλη. Ο Δημήτρης Αρδάλης γεννήθηκε στις 25.10.1990. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του “Πάϊκου” Γουμένισσας, ενώ είχε συμμετοχές ως βασικό στέλεχος σε όλα τα τμήματα των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του. Έχει επίσης στο ενεργητικό πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, όταν ως φοιτητής των ΤΕΦΑ Κομοτηνής, μεταγράφηκε στην “Ελπίδα” Σαππών. Από κει χτύπησε κυριολεκτικά την πόρτα της SuperLiga, όταν ο Πανθρακικός τον απέκτησε και τον ενέταξε στην Κ21. Το τέλος των σπουδών του, τον έφερε στην γενέτειρα του, όπου στο "Πάϊκο" Γουμένισσας αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος σε πάρα πολλούς αγώνες στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς. Πέρυσι μάλιστα πέτυχε 14 τέρματα, αποδεικνύοντας και την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Ένας ιδιαίτερα αθλητικός και ικανός επιθετικός ποδοσφαιριστής, που με σιγουριά θα αποτελέσει μόνιμο πονοκέφαλο για τις αντίπαλες άμυνες, δίνοντας στον Γιάννη Χαρπίδη μια ακόμη ουσιαστική και αξιόπιστη λύση στα φετινά πλάνα του.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Πηγή: a-pella.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365