Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ. η Δημ.ΤΟ Αλμωπίας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr

Έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με μια εκδήλωση που διοργάνωσε μπροστά στα γραφεία της η Δημ.Το Αλμωπίας.

Τους υποψήφιους βουλευτές παρουσίασαν οι πρώην Πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης Αλμωπίας, Γιουρούκης Παύλος, Πέτρος Ζέρζης, Τάκης Μπίνος, Γιώργος Δεληγιαννόπουλος και Χρήστος Μήτκας. 


Οι υποψήφιοι Βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Γιώργος Καρασμάνης, Νίκη Ποζίδου, Διονύσης Σταμενίτης, Στάθης Φουντουκίδης, από την μεριά τους απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr












































































































3 σχόλια:

  1. ναι υπάρχουν κάποια καλά άτομα.Ναι. Αλλά έχει και ακροδεξιά στοιχεία που δεν έχουν θέση στη ΝΔ.
    Μια προσωπική άποψη: θα μπορουσε να είναι υποψήφιος βουλευτής ο κ.Μπίνος Δημήτριος.Είναι πολύ καλύτερη υποψηφιότητα από πολλές που είδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα για την Καρατζόβα να μην έχει υποψήφιο.Έδωσε εξηγήσεις κάποιος από τα κεντρικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν εκεί ο Μπινος με τον γιο του, ο Γκλαβακης με τον γιο του, η Φουντουκιδου με τον γιο της. Εγώ γιατί να πάω;
    Όσο για το φίλο που λέει ότι καλή θα ήταν η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπινου για βουλευτής, να του θυμησω ότι πριν από ένα μήνα καταψηφίστηκε ως αποτυχημενος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365