Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

"Θύελλα" Αμπρόσιο σαρώνει τη Μύκονο - Πιο σέξι από ποτέ το σούπερ μόντελ (ΦΩΤΟ)

Το πανέμορφο μοντέλο μαζί με τις φίλες της συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα

"Θύελλα" Αμπρόσιο... σαρώνει το νησί των Ανέμων, τη Μύκονο. Το πανέμορφο μοντέλο μαζί με τις φίλες της συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα, προκαλώντας... εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο.



Σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η καλλονή χαλαρώνει σε μια ξαπλώστρα στην οροφή του ξενοδοχείου όπου διαμένει και το οποίο διαθέτει ιδιωτική πισίνα και θέα που κόβει την ανάσα.

«Μύρισε τη θάλασσα και νιώσε τον ουρανό. Άσε την ψυχή σου και το πνεύμα σου να πετάξουν…», έγραψε στη λεζάντα.

Στην άλλη φωτογραφία που ανάρτησε, η Αλεσάντρα χαλαρώνει και απολαμβάνει τον ήλιο με τις φίλες της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365