Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Δημιουργία νέας παιδικής χαράς στην Έδεσσα στο παλιό τζαμί

Δελτίο Τύπου
Μία νέα παιδική χαρά κατασκευάζεται στην περιοχή του παλιού οθωμανικού τεμένους (τζαμί), δίπλα στην υφιστάμενη. 

Η επιλογή αυτή έγινε ως λύση στην αδυναμία παρέμβασης στην υφιστάμενη παιδική χαρά λόγω χαρακτηρισμού του χώρου.

Ήδη κατασκευάζονται τα κράσπεδα και διαμορφώνονται οι χώροι, ούτως ώστε να δεχθούν τις τελικές διαμορφώσεις και στρώσεις δαπέδων και, φυσικά, τα καινούρια παιχνίδια για τα παιδιά.

Το έργο κατασκευάζεται στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανακαίνισης των δεκατριών παιδικών χαρών του Δήμου Έδεσσας, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών.





1 σχόλιο:

  1. Πως γινεται η εδεσσα να έχει 5-6 απίστευτες παιδικές χαρές ,φανταστικές οργανωμένες ,πλήρεις κι εμείς να μπαίνουμε απ το συρματόπλεγμα σαν κλέφτες ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365