Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Ασφαλτόστρωση του δρόμου του Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου (ΦΩΤΟ)

Δείτε την δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο

Δείτε την δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου:


"Έργων συνέχεια… Ασφαλτόστρωση του δρόμου του Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας. Μετά την παρέμβαση που κάναμε στον αύλειο χώρο, τώρα ολοκληρώνουμε την ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής. Είναι γεγονός ότι τα έργα που έχουμε προγραμματίσει –μικρά και μεγάλα, θα υλοποιούνται για πολύ καιρό ακόμα και αφού παραδώσουμε στη νέα Δημοτική Αρχή.Θα τα στηρίξουμε με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους. Είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας και προγραμματισμού".

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365