Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Είναι γεγονός, η Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου ξανά στους αγωνιστικούς χώρους - Δείτε το Δ.Σ.

Ανακοίνωση

Έγιναν οι αρχαιρεσίες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ¨Μαύρης Θύελλας¨ Ριζοχωρίου. Το νέο ΔΣ: Πρόεδρος: Χρυσίδης Γεώργιος, 
Αντιπρόεδρος: Ρίζος Ιωάννης, 
Γ. Γραμματέας: Λαμπρίδης Βασίλειος, 
Ταμίας: Κορικτσίδης Ιωάννης, 
Σύμβουλοι: Τσεντεμίδης Στυλιανός, Τουμανίδης Παναγιώτης, Χατζηιωαννίδης Θωμάς, Κορικτσίδης Κωνσταντίνος, Χρυσίδης Κωνσταντίνος, Γενικός αρχηγός: Δουμανίδης Πολύκαρπος, 
Τεχνικός διευθυντής: Χατζηδημητριάδης Γεώργιος.

Το νέο Δ.Σ. δηλώνει ανοιχτά ότι οι ρόλοι και οι θέσεις είναι τυπικοί και ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για οποιοδήποτε επιθυμεί να εμπλακεί με τα κοινά της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365