Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Αλλαγή ηλεκτρολογικου πίνακα στα Λουτρά

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπινου για το συγκεκριμένο θέμα

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπινου για το συγκεκριμένο θέμα:Αλλάξαμε τον ηλεκτρολογικό πίνακα του 1970 με έναν σύγχρονο και την αντλία παροχής ιαματικού νερού στο ανοιχτό υδροθεραπευτήριο Στέφανος Τζιβόπουλος, για να δίνει ταχύτερα και περισσότερο ζεστό νερό.

Ο πίνακας αυτός επίσης τροφοδοτεί με ρεύμα και φωτισμό τους εξωτερικούς χώρους , όπως στον χώρο περιπάτου της παραποτάμιας περιοχής και όλους τους βοηθητικούς χώρους.

Στη δική μας θητεία και αυτό.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365