Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Διακοπή υδροδότησης ή πτώση πίεσης του νερού στην πόλη της Αριδαίας

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες της, σας ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 30.7.2019, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση της  πτώσης της πίεσης του νερού στην πόλη της Αριδαίας, με την εγκατάσταση της κεντρικής γεώτρησης η οποία είχε τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρής βλάβης και για αυτό  αυτές τις ημέρες λειτουργούσε η εφεδρική. Για τον λόγο αυτό , θα πραγματοποιηθεί σε κάποιες οδούς της πόλης, πτώση πίεσης του νερού και σε κάποιες άλλες διακοπή υδροδότησης από τις 10 πμ έως τις 3 μμ. 


Η Δ.Ε.Υ.-Α  ενεργεί πάντα με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και το κοινό καλό τους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.-Α 


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365