Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Στην Αριδαία αύριο ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης

Στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών στις 21:00

Πολιτική ομιλία των υποψηφίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Ιωάννη Σαχινίδη είναι προγραμματισμένη για αύριο στην Αριδαία.


Στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών στις 21:00.

6 σχόλια:

  1. Να πάει από κει που ρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος να παρακαλάς να μην σε διώξουν και εσένα από δω και σε αντικαταστήσουν με κανένα λαθρομετανάστη μιας και όλοι αυτοί έχουν περισσότερα δικαιώματα βλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1000 φορές λαθρομετανάστης παρα φασίστας

      Διαγραφή
  3. και οι δύο διώκονται για κακουργηματικές πράξεις.Είναι τυχεροί που ακόμα δεν τους έχουν μπουζουριάσει.Αυτά τα άτομα με ναζιστικές καταβολές προφανώς έχουν πονεμένα παιδικά χρόνια πολλές πληγές στην ψυχούλα τους αλλά το ευχάριστο είναι ότι εξ αιτίας τους φανερώθηκαν όλοι όσοι έχουν τα ίδια προβλήματα και τα έκρυβαν.Μακάρι να ηρεμήσει κάποια στιγμή η ψυχή η γεμάτη μίσος που έχουν....
    Υγ. Μίσος και Χριστιανική θρησκεία δεν πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε να πούμε, ο Κασιδιαρης και η Χρυση Αυγή φταίνε για την κατάντια σας?Ροβεσπιεροι των καφενείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ,ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΚΑΥΛΑ.ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365