Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Χανίων ο Σεραφείμ Μωϋσίδης που έφυγε από τον Εδεσσαικο

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ:


Ο Σεραφείμ γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1990 στην Θεσσαλονίκη και εκτός της ελληνικής έχει και αυστραλιανή υπηκοότητα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Μπρέσια. Ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου (Ιούλιος 2008). Από την Θεσσαλία κατηφόρισε νότια για τον Βύζαντα Μεγάρων (Ιούλιος 2010) και ακολούθησε η Αναγέννηση Επανωμής τον Αύγουστο του 2012.

Τον Ιούλιο του 2013 ήρθε η μεταγραφή για τον Απόλλων Καλαμαριάς και έναν χρόνο αργότερα «κατέβηκε» ξανά νότια, αυτή τη φορά για τον Παναιγιάλειο.
Επέστρεψε στον Απόλλωνα τον Σεπτέμβριο του 2015 για να ξαναπάει στον Παναιγιάλειο έναν χρόνο αργότερα.

Από εκεί, το 2017, έρχεται η μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου, ενώ τελευταίος σταθμός της μέχρι στιγμής καριέρας του ήταν ο Εδεσσαϊκός, όπου αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2018 έως και φέτος.

Σεραφείμ, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365