Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για πρώτη φορά χωρίς καθόλου ρούχα!

Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε την

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις- τα λόγια είναι πιο περιττά κι από διπλή επένδυση σε σακάκι όταν κάνεις βόλτα στην Αθήνα το κατακαλόκαιρο: η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks του ΣΚΑΪ κι έκτοτε δεν έφυγε ποτέ από την επικαιρότητα.



Ούτε, εδώ που τα λέμε, κι από τις καρδιές μας: η ξανθιά καλλονή φροντίζει συχνά-πυκνά να τρελαίνει το ανδρικό κοινό μέσω των φωτογραφιών που βάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όμως αυτή τη φορά η κατάσταση… ξέφυγε!

Τι έκανε και αίφνης οι σφυγμοί της καρδιάς μας έπιασαν τριψήφιο νούμερο με ανοδικές τάσεις;

Ανέβασε ένα απόσπασμα από το βίντεο-κλικ που πρωταγωνιστεί και το οποίο την απεικονίζει όπως ακριβώς τη γέννησε η μητέρα της.

Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε την παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365