Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Πήρε Μάρκου - Μια ανάσα από προπονητή ο Άρης Λουτρακίου - Συζητιέται τερματοφύλακας έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό

Στα παρασκήνια του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ συναντήσαμε τον γνωστό επιθετικό Σταύρο Σπίρτο με την παρέα του.

Μάλιστα μας έκαναν μία αποκάλυψη, αφού ο διοικητικός παράγοντας Γιάννης Πρίσκας που βλέπετε στην φωτό, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του από την θέση του τερματοφύλακα.


Από κει και πέρα η ομάδα του Λουτρακίου βρίσκεται πολύ κοντά στον αντικαταστάτη του προπονητή Κώστα Καρυπίδη.  Ο επόμενος προπονητής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πρώην παίκτης του Άρη Λουτρακίου, ο οποίος θα αναλάβει πρώτη φορά στην καριέρα του την θέση του προπονητή.

Επίσης παίκτης της ομάδα του Λουτρακίου πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Μάρκου(Μόγλης) ο οποίος αγωνιζόταν στο Γαρέφι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365