Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Πήραν Χιντασέλι τα Γιαννιτσα

Ανακοίνωση

Σημαντική ενίσχυση για τον Α.Σ.Αναγέννηση Γιαννιτσών   που ανανέωσε  οριστικά την συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι.



Ο 25χρονος εξτρέμ, που καλύπτει και τις δυο πλευρές στη γραμμή κρούσης, ανανέωσε  στους κυανόλευκους και αναμένεται να βοηθήσει και φέτος, όπως και πέρσι, με την εμπειρία του και τις ικανότητες του τα μέγιστα τον Γιαννιτσιώτικο σύλλογο, που ενισχύεται σημαντικά σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής συνεργάστηκε πέρσι  με την ομάδα της Παλαιχωρίας, ενώ πρόπέρυσι αγωνίστηκε στον Λαγκαδά και είχε συνολικά 23 συμμετοχές με 5 γκολ.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε στην Δόξα Δράμας (Football League) και στη συνέχεια έπαιξε σε Άρη (Γ´ Εθνική), Καλλονή (Super League - Football League) και ΑΟ Καρδίας (Γ´ Εθνική).

Η διοίκηση του Α.Σ.Αναγέννηση Γιαννιτσών  του εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και ποδοσφαιρικές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365