Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Στα κυανόλευκα των Γιαννιτσών και ο Πασχάλης Βουτσιάς

Ανακοίνωση

Μια ακόμα  εντυπωσιακή και «ηχηρή» μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής προχώρησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έκανε ακόμα μια υπέρβαση και έντυσε στα κυανόλευκα τον Πασχάλη Βουτσιά, ο οποίος ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία  με την ομάδα του Τίμου Καβακά. 



Ο 29χρονος μέσος , που καλύπτει αρκετές θέσεις  στα άκρα, απασχόλησε πολλές ομάδες και από Φούτμπολ Λιγκ , αλλά με «δυνατή» πρόταση,και αποφασιστικότητα, η Αναγέννηση τον έκανε δικό της, βάζοντας ακόμα ένα κερασάκι στην «τούρτα» της . 

Ο Βουτσιάς,  έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα έπαιξε στο Λαγκαδά,Απόλλωνα Λάρισας, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Άρη, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Βατανιακό .


Γεννήθηκε στις 23-3-1990 έχει ύψος 1:81 είναι μέσος και μετρά πάνω από 150 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.
Η συγκεκριμένη  είναι η 6η μεταγραφή της φιλόδοξης Αναγέννησης που συνεχίζει μεταγραφικά , μια που αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες πρώτης γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365