Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Πήρε Δεληχατζή ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ανακοίνωση

Σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας δείχνει προτίμηση και εμπιστοσύνη σε νεαρούς ταλαντούχους και φιλόδοξους τερματοφύλακες. Έτσι και φέτος δεν ξέφυγε από την πεπατημένη και κάτω από τα δοκάρια του θα βρίσκεται ένας ακόμα νεαρός, που όμως μετά και την περσινή πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα της Α1, δείχνει να έχει αποκτήσει και την ανάλογη εμπειρία, για να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Πέλλας.



Ο 22χρονος τερματοφύλακας Νίκος Δεληχατζής, με ύψος 1,87, έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ΑΑΓ, πριν δοκιμάσει την τύχη του στον Μακεδονικό Γιαννιτσών, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε ανδρικές ερασιτεχνικές κατηγορίες. Στην συνέχεια αφού πρώτα αγωνίστηκε στις Κ20 του Λεβαδειακού και του Ηρακλή, κίνησε το ενδιαφέρον ομάδων Γ' Εθνικής του νομού μας, κι αποκτήθηκε από τον Αλμωπό Αριδαίας και έπειτα από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Τα τελευταία δύο χρόνια πάτησε και τα γήπεδα της Α1, πρώτα με την φανέλα του Εθνικού Γιαννιτσών και πέρυσι σε μια πολύ καλή χρονιά, με την φανέλα της Δόξας Μελισσίου.

Η φιλόδοξη και καταξιωμένη Πέλλα, από την οποία νεαροί τερματοφύλακες έχουν μεταπηδήσει σε ανώτερες κατηγορίες και ομάδες τα τελευταία χρόνια, αποτελεί για τον εργατικό και ταλαντούχο Νίκο Δεληχατζή, μια νέα πρόκληση και ίσως ένα εφαλτήριο για μια καλύτερη εξέλιξη στην καριέρα του.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στο σύλλογο και του εύχεται υγεία με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και επιτυχίες.


Πηγή: a-pella.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365