Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές

Δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες στα οχήματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, ένα ταξί και ένα ΙΧ όχημα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να υποστούν υλικές ζημιές.


Δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες στα οχήματα.

Πρέπει να τονίσουμε πως τις μέρες που έχει παζάρι όπως σήμερα, αλλά και πολλά άλλα πρωινά, η κατάσταση στο κυκλοφορικό της Αριδαίας είναι απελπιστική, αφού πολλοί οδηγοί διπλοπαρκάρουν τα οχήματα τους και δημιουργούν μεγάλη ταλαιπωρία στους υπόλοιπους οδηγούς.

1 σχόλιο:

  1. Αφού η Αριδαία είναι δυστυχώς ένα ξέφρενο αμπέλι!
    Ο καθένας παίρνει τον νόμο στα χέρια του...
    Αστυνόμευση και κλήσεις 0!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365