Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Αλμωπία: Τραυματισμός άντρα σε υλοτομικές εργασίες

Διαβάστε λεπτομέρειες

Λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του Αντιδημάρχου Αλμωπίας κυρίου Γιώργου Γουδη, άλλο ένα περιστατικό ευτυχώς με διαφορετική κατάληξη, είχαμε σήμερα στην Αλμωπία.


Συγκεκριμένα μεσήλικας υλοτομος απο το Γαρεφι Αλμωπίας, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι κατά την διάρκεια υλοτομίας.

Ο τραυματισμός ευτυχώς είναι στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο τραυματισμένος άντρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και εγχειριστικε στο τραυματισμένο χέρι του.

4 σχόλια:

  1. υπάρχει έλεγχος για το τι ακριβώς γίνεται στο βουνό ή απλά θα μαθαίνουμε δυσάρεστα νέα? ποιές υπηρεσίες έχουν αρμοδιότητα ελέγχου σε αυτές τις εργασίες? δεν μιλάμε για κάτι απλό ,μιλάμε για θανάτους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός να ελέγξει ρε φίλε 2000 υλοτόμους σε μια απέραντη έκταση όπως είναι το δάσος της Αλμωπίας? Στο βουνό μπορεί να σκοτωθει κάποιος χωρίς να το καταλάβει-(Από κλαδί- δέντρο- σύρματοσχηνο- τρακτέρ- πετρες- γκρεμός κ πολλά αλλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιό είναι το δύσκολο να ελέγχθουν και 2 και 2 και 10χιλιάδες υλοτόμοι? Σήμερα ελέγχονται χιλιάδες άτομα με ένα pc.
    Ένα παράδειγμα: είσαι υλοτόμος ? κουβαλάς gps για το που κινείσαι.Υπάρχει πρόβλημα? έλεγχος της καταγραφής.Προφανώς το Δασαρχείο τώρα άρχισε να κινείτε.Τις επόμενες μέρες αρχίζουν τα νέα μέτρα.Ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όταν έχουμε τόσα πολλά ατυχήματα είναι σοβαρός ο λόγος να εμπλακούν κάποιες υπηρεσίες για να δούμε τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365