Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Στα Λουντέμια η Dilek Koc

Δελτίο Τύπου 

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της ετήσιας τιμητικής εκδήλωσης, #ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ2019 η Dilek Koc, θα πραγματοποιήσει μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας. 



Η Dilek Koç (Ντιλέκ Κοτς) και το συγκρότημά της θα μας ταξιδέψουν στα μουσικά αρώματα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας, στους οντάδες της Καππαδοκίας  παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών. Γεγονός που αποδεικνύει πως ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων στην πολυτάραχη ιστορία της περιοχής μας. 

Τραγούδια της προσφυγιάς, μελωδίες της Μικρασίας όπως την έζησε ο Μενέλαος Λουντέμης που γεννήθηκε στο χωριό Αγία Κυριακή της Γιάλοβας Αιγιαλού, τραγούδια της Θράκης, της Μακεδονίας, της Κεντρικής Ελλάδος και των νησιών μας, θα συνθέσουν μια μοναδική βραδιά με μουσικές, αρώματα και θύμισες μια άλλης εποχής κάτω απ'το αυγουστιατικο φεγγάρι.

Σας περιμένουμε!

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365