Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Σπάνια δήλωση για Μίκαελ Σουμάχερ! «Είδα μαζί του αγώνα της F1»

Οι πληροφορίες για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ βγαίνουν με το «σταγονόμετρο»

Τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ παραμένουν ελάχιστα, μετά το σοβαρό ατύχημα στις Άλπεις, με τον Ζαν Τοντ να αποτελεί μία από τις πιο βασικές "πηγές" και σε νέα δήλωσή του να υποστηρίζει ότι παρακολούθησε παρέα με τον Γερμανό τον πρόσφατο αγώνα της F1.



Οι πληροφορίες για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ βγαίνουν με το «σταγονόμετρο» ακόμη και 6 χρόνια μετά το ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις, όμως η κατάσταση του Γερμανού φέρεται να βελτιώνεται διαρκώς έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς.

Ο Ζαν Τοντ μάλιστα, δήλωσε ότι παρακολούθησε μαζί του, τον τρομερό αγώνα της Formula 1 στο Χοφενχάιμ, σημειώνοντας όμως ότι η επικοινωνία μαζί του είναι ακόμη ιδιαίτερα δύσκολη.

«Θέλω πάντα να είμαι πολύ προσεκτικός σε όσα λέω γι’ αυτόν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε την επικοινωνία που είχαμε παλιά, αλλά είναι αλήθεια ότι έχω παρακολουθήσει μαζί του γκραν πρι από το σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια. Λαμβάνει εξαιρετικής περιποίησης στο σπίτι του. Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, συνεχίζει να παλεύει», ανέφερε το άλλοτε αφεντικό της Ferrari.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365