Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Εθνικός Αριδαίας: Διοργανώνει επιμορφωτικό προπονητικό workshop

“ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ”

Η διεύθυνση των τμημάτων υποδομών του Εθνικού Αριδαίας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της, το Σάββατο & Κυριακή 20 & 21 Ιουλίου επιμορφωτικό προπονητικό workshop με θέμα:  “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ”.

To παρόν επιμορφωτικό workshop απευθύνεται σε προπονητές ποδόσφαιρου, όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να εμβαθύνουν στον προπονητικό σχεδιασμό προπονητικών μονάδων, με την χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων τελευταίας γενιάς στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στους προπονητές που θα παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό workshop θα δοθεί δωρεάν  

- Ένας χρόνος χρήσης του συνδρομητικού λογισμικού Smart Notebook  για σχεδιασμό προπονητικών μονάδων  σε διαδραστικό πίνακα ή υπολογιστή,
-  όλα τα εγχειρίδια χρήσης στην Ελληνική γλώσσα με αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα, καθώς και 
- Τrial versions όλων των προγραμμάτων που θα παρουσιαστούν: TacticalPad, Windows Live Movie Maker, Klip draw animate, Smart Notebook. 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ WORKSHOP: 150 EUROS

Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολυπαραγοντικό  άθλημα στο οποίο η αστάθεια μεταβλητών όπως ο χώρος, ο χρόνος και τα κινητικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ένα έργο επηρεάζουν το επίπεδο αβεβαιότητας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το 84% των ερεθισμάτων που καλείται να αναλύσει ένας αθλητής είναι οπτικό.

Όλα αυτά, θα πρέπει να διδάσκονται με εκούσιο τρόπο, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να προσαρμοστούν σε καταστάσεις που πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις,  χωρίς αυτά να τους επηρεάζουν αρνητικά. 

Η διδασκαλία ποδοσφαιρικών κινητικών δεξιοτήτων  και τακτικών συμπεριφορών μέσω εικόνων και videos, με την ταυτόχρονη χρήση  τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) σε διαδραστικό πίνακα εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την υψηλού επιπέδου διδασκαλία, αλλά και απόδοση, δίνοντας στους ποδοσφαιριστές μας την δυνατότητα να κατανοήσουν και να ανακαλέσουν πανεύκολα από την μνήμη τους τακτικές συμπεριφορές, αγωνιστικά σενάρια και κινητικές δεξιότητες (μεταξύ άλλων), που σε διαφορετικές  καταστάσεις θα χρειαζόταν μήνες ή και χρόνια. 

«Μια εικόνα 1000 λέξεις» - Fred R. Barnard (1921)

Πληροφορίες: 
Ματζάρης Βασίλης 6975873002
Αμανατίδης Ιωάννης 6972019375

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365