Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Νάουσα 1 - 1

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr

Νωθρός επιθετικά και σταθερός αμυντικά παρουσιάστηκε ο Αλμωπός Αριδαίας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Σωσάνδρας με αντίπαλο την Νάουσα, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1 - 1, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.


Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τον Αλμωπό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχει φαντασία στην μεσοεπιθετική του γραμμή, με την ομάδα της Αριδαίας να δείχνει πως χρειάζεται επιθετική ενίσχυση.

Το γκολ του Αλμωπού πέτυχε στο 62ο λεπτό το Γιώργος Ελευθεριάδης, με πολύ όμορφη ενέργεια και σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή.

Ενώ για την Νάουσα ισοφάρισε στο 81ο λεπτό ο Ντέλας με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από κει και πέρα στα μεταγραφικά όπως σας είχαμε πει και τις προηγούμενες μέρες, υπάρχουν συζητήσεις με εγνωσμένης αξίας μεσοεπιθετικό, ενώ θα αποκτηθεί και ένα φορ.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr






























































1 σχόλιο:

  1. μεγαλη απώλεια ο Λαζαρακης. υπέροχες οι αναέριες φωτογραφιες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365