Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας μοίρασε 1200 ευρώ σε μέλη της για την απόκτηση τέκνων

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 1-8-2019 ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κων/νος, κάνοντας πράξη την εξαιρετική πρωτοβουλία της Ένωσης  παρέδωσε σε τέσσερα μέλη της Ένωσης το βοήθημα των 1.200 ευρώ (300 σε κάθε μέλος) λόγω απόκτησης τέκνου τον μήνα Ιούλιο .


Ο θεσμός της οικονομικής ενίσχυσης (300 ευρώ για κάθε απόκτηση τέκνου) των οικογενειών των μελών μας έχει καθιερωθεί από την αρχή της  θητείας του νέου Προεδρείου και έχει αποδώσει στα μέλη του χιλιάδες ευρώ  .

Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα για τα νέα μέλη της Αστυνομικής οικογένειας μας.

Στηρίζουμε και στεκόμαστε δίπλα στα μέλη μας σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                   
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος            ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365