Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Όλα ρευστά για τα αξιώματα - Κλείδωσε το 15

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365.gr η σύμπραξη Μπάτση - Παρούτογλου είναι δεδομένη

Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, είχαμε χθες Παρασκευή για την επόμενη μέρα του Δήμου Αλμωπίας, με το νέο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση να έχει αλλεπάλληλα ραντεβού και τηλεφωνικές επαφές με συνεργάτες του, αλλά και το Νίκο Παρούτογλου.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365.gr η σύμπραξη Μπάτση - Παρούτογλου είναι δεδομένη αυτή την στιγμή όπως σας έχουμε πληροφορήσει πρώτοι και αυτό θα αλλάξει μόνο με τρομερή ανατροπή την σημερινή μέρα, αλλά έχει μηδαμινές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο.

Από κει και πέρα στο θέμα των αξιωμάτων εκτός από τον Δημήτρη Βέσκο που θα είναι η πρόταση του Χρήστου Μπάτση για πρόεδρος του Δ.Σ. και τον Γιάννη Κετικίδη που θα είναι στην Τεχνική Υπηρεσία, τίποτα άλλο δεν μπορεί να θεωρείτε δεδομένο. Υπάρχει ενδεχόμενο η μεριά Παρούτογλου σε πρώτη φάση να μην έχει κάποια Αντιδημαρχία, αλλά να την δούμε σε θέσεις Προέδρων και Αντιπροέδρων στις Υπηρεσίες του Δήμου, αυτό θα ξεκαθαρίσει την σημερινή μέρα, που αναμένετε να γίνουν οι τελικές επαφές και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Επίσης δείχνουν να κλειδώνουν οι "μεταγραφές" στην σύμπραξη Μπάτση - Παρούτογλου, αφού τις τελευταίες μέρες έγιναν οι τελικές επαφές με Χρήστο Δόντσο και Σταύρο Αναστασιάδη και υπάρχει προφορική συμφωνία, με τον πρώτο μάλιστα να αναλαμβάνει ρόλο στην Πρωτοβάθμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365