Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Αλμωπία: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 47χρονη

Τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν δείξει και κατά το παρελθόν επιθετική συμπεριφορά

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην Αλμωπία και συγκεκριμένα στην Τ.Κ. της Σωσάνδρας.


Μία 47χρονη γυναίκα καθώς προχωρούσε σε κεντρικό σημείο του χωριού, δέχθηκε επίθεση από επτά αδέσποτα σκυλιά, τα οποία την έριξαν κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού από την πτώση. Ευτυχώς παρενέβησαν άμεσα θαμώνες από τα παρακείμενα καφενεία και απομάκρυναν τα σκυλιά από την άτυχη γυναίκα πριν γίνει χειρότερη η κατάσταση. 

Η 47χρονη δασκάλα, κάτοικος Σωσάνδρας, τρομοκρατημένη διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν δείξει και κατά το παρελθόν επιθετική συμπεριφορά, κάτι το οποίο οδήγησε κάτοικο του χωριού στο να κάνει επίσημο έγγραφο στο Δήμο Αλμωπίας, χωρίς φυσικά να γίνει τίποτα επί του θέματος.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του χωριού κύριο Δημήτρη Καραμήτσο, μας δήλωσε πως θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να παραλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τα σκυλιά.

7 σχόλια:

  1. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πρέπει να μάθουμε όμως και ποιος είναι ο ρόλος της Φιλοζωικής. Γιατί όταν τους είχα καλέσει για ένα αδέσποτο σε χωριό της Αλμωπίας το οποίο ήταν τραυματισμένο.αυτος που σήκωσε το τηλέφωνο από την φιλοζωική μου είπε δεν είναι αρμοδιότητα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ο κύριος της φιλοσκυλικης να τα ταισει λίγο ακόμα μη τυχόν και ρεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φιλοζωικες ειναι για να βγαζουν χρηματα απο επιδοτησεις επιχορηγησεις δωρεες κτλ δεν ειναι για τα ζωα τι δεν καταλαβαινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες εξυπνοπουλι...μιλιούνια έχει βγάλει ο ένας Κ μοναδικός εθελοντής που τρέχει με δικά του έξοδα όπου κ αν τον φωνάξουν... άνθρωπος είναι όχι 40ποδαρουσα...μην περιμένετε πάντα την λύση από ένα άτομο κάντε κάτι κ εσείς...οι εθελοντές έρχονται μόνο αν μπορούν δεν είναι υπάλληλοι του δήμου...

      Διαγραφή
  4. Γιατί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος να βγάλει το φίδι απ'την τρύπα;ο απερχόμενος 5 χρόνια που ήταν ας κάνει κάτι πριν παραδώσει τουλάχιστον ας είναι μόνο αυτό γιατί τίποτα άλλο δεν είδαμε δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου φιλοζωική με τα καλά σου! Μ.κ.ο. ειναι μάγκες.. τι περιμένετε εσείς να κάνουν κάτι καλό για την κοινωνία?? Έχουμε παιδιά νηπιαγωγείου άλλα μάλλον είναι προτιμότερο να χαθούν τα ίδια τα παιδιά μας παρά να βρεθεί λύση(ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΚΥΛΟΖΩΙΚΉ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φιλοζωική να τα βάλει στο πάτο της τα σκυλιά τα έχουν στείλει όλα έξω Μόνο μιλάνε ξέρουν η άχρηστη βόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365