Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Αιφνίδιος θάνατος 52χρονου υπαλλήλου του Δήμου Σκύδρας

Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Δήμου Σκύδρας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντα

Λόγω αιφνίδιου θανάτου του 52χρονου Τ.Κ. υπαλλήλου στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Σκύδρας ματαιώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.


Τα εκθετήρια θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, ώρα 10:00΄,από τον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Δήμου Σκύδρας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντα.
Ο Πολυεύσπλαχνος ας αναπαύσει την ψυχή του στον Παράδεισο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365