Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Δημήτρης Βεσκος στο Aridaia365.gr: "Θα είμαι η πρόταση του Χρήστου Μπάτση για πρόεδρος του Δ.Σ Αλμωπίας

Ο κύριος Βεσκος είναι ο πιο έμπειρος από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του Χρήστου Μπάτση

Το ρεπορτάζ του Aridaia365.gr ότι θα είναι η πρόταση του Χρήστου Μπάτση για Πρόεδρος του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, μας επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Βεσκος πριν από λίγη ώρα. 


Ο κύριος Βεσκος είναι ο πιο έμπειρος από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του Χρήστου Μπάτση και φάνταζε η ιδανική επιλογή για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για να διαδεχθεί τον Σιμο Σωτηριαδη.

Πρέπει να τονίσουμε πως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου βάση νόμου πρέπει να είναι από την παράταξη του Δημάρχου και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εκλογή του κυρίου Βεσκου.

Από κει και πέρα όπως σας αναφέραμε και πριν δύο μέρες, στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα είναι ο Γιάννης Κετικιδης.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού & Οργάνωσης θα είναι ο Δημήτρης Γιάντσης. 

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού θα είναι ο Χρήστος Χατζηγιαννίδης.

Στα Λουτρά ρόλο θα έχει ο Δημήτρης Λιουγας.

Οι παραπάνω θέσεις δείχνουν κλειδωμένες.

6 σχόλια:

  1. ZHTΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... ΞΑΝΑ.... ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστο άσε τον αβραμικα στο εργοτάξιο είναι ο μόνος πού μπορεί να τα καταφέρει κι άσε τον τσερκεζο κατα μέρος .Ειδαμε τι έκανε και επί πασοη!!!Και τα σκουπίδια σε ιδιώτες όχι δουλεύουν 2 ώρες Και μετα σχολαμε δοσε τα σκουπίδια σε ιδιώτες και βάλε τούς υπαλλήλους τον αποριματοφορον μέσα στην αριδαια να σκουπιζουν η μισή την αριδαια και η άλλη μισή τα πάρκα και της παιδικές χαρέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα να μαζέψεις ρε μαγκακο 2 ώρες και τα ξανά λέμε

      Διαγραφή
    2. δουλεψα πολλά 8μηνα και 2μηνα όλα πίσω από το σκουπιδιαρικο και με κρύο με ζέστη με βροχή και χιόνι μαγκακο Ε μαγκακο πληρωνεστε για 8ωρο και δουλευεται ένα 2ωρο μαγκακο Ε μαγκακο

      Διαγραφή
  3. Άρα και εσύ 2 ώρες δουλευες και εφευγες ας μαζεύες 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365