Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Πρώτη φιλική ήττα για τον Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών (BINTEO)

Δείτε το βίντεο

Την πρώτη του ήττα σε φιλικό προετοιμασίας με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Μακεδονικού.



Με την θερμοκρασία για ακόμη μια φορά να μην είναι σύμμαχος των δύο ομάδων, οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να εφαρμόσουν τα συστήματα του προπονητή και όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, όπως σε όλα τα φιλικά μέχρι στιγμής, πιέζοντας τους αντιπάλους της από την πρώτη πάσα και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό όταν ο Κωστάκης από αριστερά με ωραία ντρίπλα ξέφυγε από τον αμυντικό, έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Βουτσιάς με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δύο στατικές φάσεις ήταν αυτές που έφεραν την ανατροπή του σκορ και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό, σε ένα κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Καράμπελας στην προσπάθεια του να απομακρύνει, προ του αντιπάλου επιθετικού, έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα του Τόλιου ενώ στο 85ο λεπτό σε ένα φάουλ πάλι από τα δεξιά βρέθηκε μόνος του παίκτης του Μακεδονικού και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έγραφε το τελικό 2-1.

Ο Τίμος Καβακάς στον σημερινό αγώνα ξεκίνησε με τους: Τόλιο, Βουτσιά, Καραμπά, Γκαρακλίδη, Πετρούση, Μουρίκι, Χιντασέλι, Καράμπελα, Στεφανίδη, Σούκια, Κωστάκη ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα μπήκαν στο παιχνίδι και οι: Μπαμπαλής, Συμεωνίδης, Τόσιος, Γεροντίδης, Κώστας, Χατζηλιάδης, Στεργίου και Κεχαγιόγλου.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365