Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Λουτρά Αλμωπίας: Φώτα στον δρόμο του χώρου στάθμευσης και στον δρόμο περιπάτου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Φωτίζουμε το δρόμο πρόσβασης στους χώρους στάθμευσης και περιπάτου στην Λουτρόπολη του Πόζαρ. Δίνουμε την δυνατότητα στους επισκέπτες και για βραδινό περίπατο στους πανέμορφους χώρους πρασίνου.

Δείτε τις φωτό:









3 σχόλια:

  1. Πολύ καλό το έργο και υπέρ αυτού.. Όμως θα πρέπει όταν γίνεται κάτι ανάλογο να το ψάχνουν λίγο καλύτερα.. Το θέμα μας δεν είναι μόνο να τοποθετηθούν οι στύλοι φωτισμού αλλά να επαρκεί και ο φωτισμός τους... Χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να γνωρίζω πολλά έχω να κάνω μια παρατήρηση - ερώτηση... Οι συγκεκριμένες λάμπες είναι για τέτοιου είδους φωτιστικά? Δε νομίζετε ότι το φως θα πηγαίνει περισσότερο προς τα πάνω πάρα προς τον δρόμο? Γνωρίζει άραγε ο ηλεκτρολόγος για γωνία και μοίρες φωτός? Θεωρώ λοιπόν πως δεν έγινε σωστή επιλογή στις λάμπες... Αν κάποιος γνωρίζει και κατάλαβε τι εννοώ ας απαντήσει... Όπως για παράδειγμα τα φωτιστικά που έχουν τοποθετηθεί στο πεζοδρόμιο έξω από το πρώτο γυμνάσιο... Από την πλατεία Αγγελή Γατσου έως το πλατανι κ απέναντι από το καφέ άρωμα... 365 αν περάσεις ένα βράδυ από κει τσέκαρε λίγο σε παρακαλώ τον κ πες μας τι φωτισμό βγάζουν εκεί τα φωτιστικά στον πεζόδρομο... Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΥΝ ,ΛΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΖΕΙ ΑΛΛΟς ΚΟΣΜΟς ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 poylakia kathonte
      idia karamela tosa xronia. mono sta loutra ktl
      nai MONO STA LOYTRA blax apo ekei bgazei ta ekatomiria

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365