Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Συνέχισαν τις πλαστικές και μετά τα ριάλιτι: Πώς έχουν γίνει σήμερα οι παίκτριες που… αγαπούν το νυστέρι

Πόσο άλλαξαν τελικά;

Τις γνωρίσαμε όταν δήλωσαν συμμετοχή στα πιο επιτυχημένα ριάλιτι παιχνίδια της τελευταίας διετίας.

Οι περισσότερες εξ’ αυτών σχολιάστηκαν πολύ ήδη από την πρώτη στιγμή λόγω των παρεμβάσεων που είχαν κάνει στο πρόσωπο και το κορμί τους. Άλλες το παραδέχονταν, άλλες όχι.



Ορισμένες παρότι μπήκαν στο παιχνίδι ανεπιτήδευτες, βγαίνοντας… άλλαξαν ξαφνικά, λέγοντας το «ναι» στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού και τα υαλουρονικά. Κοινό χαρακτηριστικό όλων; Η εικόνα τους στο παιχνίδι με τη σημερινή, ουδεμία σχέση έχει. 

Οπίσθια, στήθη, μύτες και ζυγωματικά, έδωσαν και πήραν, με τις πιο πρόσφατες λήψεις τους στο Instagram να καθιστούν την «μεταμόρφωσή» τους κάτι περισσότερο από οφθαλμοανέστατη.

Πόσο άλλαξαν τελικά;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – My Style Rocks

Τζούλια Καραγιάννη – Power of Love

Αθηνά Χρυσαντίδου – Power of Love

Στέλλα Μιζεράκη – Power of Love

Χριστιάννα Σκούρα – GNTM

Ιωάννα Τούνη – My Style Rocks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365