Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους συμπολίτες μας και τους αρμόδιους φορείς , σχετικά με την έκτακτη ανακοίνωση που είχε βγει στις 30.6.2019 από την υπηρεσία μας, όσον αφορά το σοβαρό πρόβλημα της γεώτρησης ύδρευσης, όπου τελικά δεν είχε παρουσιαστεί από τον γενικό διακόπτη και δεν ήταν ζήτημα και ευθύνη της ΔΕΗ αλλά οφείλονταν στην παλαιότητα του ηλεκτρολογικού πίνακα που παρουσιάζει συνεχώς ηλεκτρολογικά προβλήματα, κάτι που χρήζει άμεσης αντικατάστασης.



Η υπηρεσία μας διατηρώντας όλα αυτά τα χρόνια με την ΔΕΔΔΗΕ μια σχέση στα πλαίσια καλής συνεργασίας, αναλαμβάνει κάθε ευθύνη που της αναλογεί επιθυμώντας να συντηρήσει αυτή την άριστη σχέση δίχως να δημιουργούνται προβλήματα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365