Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Καταγγελία της συζύγου του αείμνηστου Νίκου Τσομπανιδη για τις συνθήκες εργασίας στο εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας

Τα δικά μας λόγια και σχόλια είναι περιττά στο συγκεκριμένο θέμα, απλά διαβάστε το μήνυμα 

Τα δικά μας λόγια και σχόλια είναι περιττά στο συγκεκριμένο θέμα, απλά διαβάστε το μήνυμα το οποίο έστειλε στο site μας η κυρία Πόπη Γεωργοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου Νίκου Τσομπανίδη, ο οποίος ήταν εργάτης του Δήμου Αλμωπίας και έφυγε από την ζωή πριν 10 μέρες, το οποίο φυσικά δημοσιεύουμε με την άδεια της:


"Καλησπέρα Αριδαια 365. Πριν απο δέκα ημέρες, εφυγε απο την ζωη,ο συζυγος μου, υπαλληλος του εργοταξιου Αριδαιας, οδηγος απορριμματοφόρου με οκτάμηνη συμβαση Τσομπανίδης Νίκος.
Σας αναφέρω πως, σε καθημερινη βαση μάλωνε με τους υπευθύνους ανευθυνους αρμόδιους του εργοταξιου για αυτην την κατασταση των αυτοκινητων. 
Χωρις λαστιχα, χωρις ασφαλεια, χωρις ταχογραφους, αγορασε ο ιδιος ταχογραφους για να τους δωσει και δεν προλαβε. Να οδηγει με 51 βαθμους στην καμπινα χωρις κλιματισμό και χωρις να ανοιγουν τα παραθυρα. Να φροντιζει ο ιδιος να βρει ανταλακτικα για να μην τρεχουν τα ζουμια στους δρομους. 
Αποτελεσμα ολων,να χασει την ζωη του και να γυρισει ο κοσμος μας αναποδα απο την αναισθησία και την αναλγησία των καρεκλοκένταυρων ανθρωπαριών του Δήμου. Αυτοι ειναι! Ειμαι σιγουρη, πως μετα απο αυτο, θα φρόντισαν γρηγορα να φτιαξουν καπως την κατασταση των αυτοκινητων, γιατι το υποσχέθηκα πως θα κινηθω νομικα .Ετσι,για να μην χασει και αλλος εργαζομενος την ζωη του, να μην καταστραφουν και αλλες οικογένειες. Ο ανθρωπος μας δεν θα γυρισει δυστυχώς πισω, αλλα πρεπει επιτελους να αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του και το αντίτιμο των πράξεων του και οχι να χάνονται ζωες για 430 αργύρια. Ευχαριστω!"

9 σχόλια:

  1. το εργοτάξιο ειναι η μεγαλη πληγή του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη ο αντρας σου εχασε τη ζωη του επειδη τα αποριματοφορα δεν ειναι σ καλη κατασταση. Τι αλλο θα ακουσουμε; απο ανακοπη ξερουμε ολοι οτι πηγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πραγματικά κάθε φορά π περνούσε το σκουπίδια Ρίκο στ σπίτι Μ πάντα είχε ανοιχτά παράθυρα μην λες κοπέλα Μ ότι θες!!!! Ότι κ ν κανείς ο άντρας σας είχε θέμα υγείας κ Πέθανε απ ανακοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν άνοιγαν τα παράθυρα ας τα έσπαγε.. και τη σχέση έχουν τα λάστιχα η ασφάλεια και ο ταχογραφος με το θάνατο του ανθρώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε απαράδεκτοι...προκειμένου να μη θιχτεί ο δημος δεν εχετε ούτε ιερό ουτε οσιο...Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς που δουλεύαμε στο εργοτάξιο και τ βλέπαμε ξέρουμε αν άνοιγαν τα παράθυρα, και αν ο κάθε βολεμενως σε ένα γραφείο θεωρεί ότι είναι εύκολη δουλειά και μάλιστα με 51 βαθμούς χωρίς κλίμα ας πάει να δει πως είναι, και ο Νίκος δεν έφυγε από μια απλή ανακοπή, αν δεν ξέρετε δεν θα μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς όλοι που μιλάτε εκ του ασφαλούς θα λέγατε το ίδιο εάν συνέβαινε σε δικό σας? Ο άνθρωπος ήταν μια χαρά, δεν πήγε από απλη ανακοπή. Τον εξέτασε ιατροδικαστης και για να μιλάει η γυναίκα δημοσια το πόρισμα έδειξε προς κάποια κατεύθυνση, υπεύθυνη για το τραγικό αποτέλεσμα. Και έτσι να μην είναι, προτιμότερο από το να χλευαζουμε τον πόνο κάποιου, είναι να μην μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω εάν φταίνε η συνθήκες για των θάνατο του Νικόλα, το μόνο που ξέρω γιατί είμαι εργαζομενως στο εργοτάξιο εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε μέρα οδηγη και εργάτες ρισκάρουμε την ζωή μας, τα τελευταία χρόνια είχαμε πολλά ατυχήματα με εργάτες τα φορτηγά είναι πολύ επικίνδυνα και από θαύμα δεν είχαμε κάτι σοβαρό. Κάθε μέρα ρισκάρουμε την ζωή μας πάνω σε ένα φορτηγό, μια βόλτα στο εργοτάξιο μπορεί να πείσει των καθένα με αυτά που θα δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποιος θέλει να δει, βλέπει. Ολα τα μηχανήματα του Δήμου μας, είναι σς άθλια κατάσταση. Μη το λέτε ομως. Ο δημαρχος έχει φωτογραφιση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365