Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ο Υφυπουργός Μεταφορών προς τον Γιώργο Καρασμάνη: "Εντός του μηνός η λύση στο πρόβλημα των ιδιοκτητών φορτηγών

Δελτίο Τύπου

Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υποδομών και μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, για το μεγάλο πρόβλημα που εδώ και περίπου ένα δίμηνο αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών, εσωτερικών και διεθνών μεταφορών με τους ταχογράφους, είχε σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης.Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους εμπρόθεσμα, δεν υπάρχουν ταχογράφοι για να τους δώσουν! Ψηφιακοί ταχογράφοι έχουν παραγγελθεί στην Πολωνία, αλλά ακόμη δεν έχουν αποσταλεί στη χώρα μας!

Για μεν τα φορτηγά που εκτελούν μεταφορές εντός της χώρας το θέμα έχει προσωρινά αντιμετωπιστεί με σχετική εγκύκλιο. Αλλά, για τα οχήματα μεταφορών εκτός συνόρων το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα οξύ, καθώς δεν μπορούν χωρίς ταχογράφους να κινηθούν στο εξωτερικό. Με συνέπεια τεράστια οικονομικά προβλήματα, όχι μόνον για τους ιδιοκτήτες, αλλά και για τους οδηγούς των φορτηγών, όπως και για εμπόρους / εξαγωγείς και παραγωγούς, δεδομένου ότι βρισκόμαστε και σε περίοδο αιχμής των εξαγωγών.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι έχει επιληφθεί αυτού του θέματος από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, έχει προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Και τον διαβεβαίωσε ότι, μέσα στο μήνα οι ψηφιακοί ταχογράφοι θα έχουν έλθει και θα διανεμηθούν τάχιστα σε όλες τις κατά τόπους Περιφέρειες από τις οποίες και θα τους παραλάβουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365